avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de eveniment
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de eveniment

În condițiile în care o persoana încheie un contract de prestări servicii cu un restaurant (pentru un eveniment), iar respectiva persoana plătește doar avansul, restul de bani declarând ca nu ii va da deoarece restaurantul a schimbat prețul meniului asupra căruia s-au înțeles, putem vorbi de un abuz de încredere prin fraudarea creditorilor sau este o problema de drept civil?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:20, 17 Ianuarie 2022
Buna seara, este o problema de drept civil, isi poate recupera avansul printr-o actiune civila. Infractiunea despre care vorbiti dvs. priveste cu totul si cu toatul o alta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
Cum incasez de la clienti pentru rezervari la un restaurant? SilviuBogdan83 SilviuBogdan83 Buna ziua! Sunt nou aici si nou si in domeniu si am multe nelamuriri. In primul rand as dori si eu daca se poate sa mi explice cineva care este procedura ... (vezi toată discuția)