avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , lucrez in sistemul sanitar si indeplinesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , lucrez in sistemul sanitar si indeplinesc functia ...

Buna ziua , lucrez in sistemul sanitar si indeplinesc functia de registrator medical pe o sectie . In urma reorganizarii structurale a unitatii sanitare am fost obligati sa mai primim un compartiment pe sectia noastra. Acest compartiment nu are angajat un registrator medical desi organigrama are si un astfel de post. In aceasta situatie asistentul coordonator al acestui compartiment ( cu aere de mare sef, si care nu prea cunoaste bunele maniere) are pretentia ca eu angajata pe alta sectie sa fac toata munca ce tine de calculator chiar daca nu intra in atributiile mele .In urma unor afirmatii ale mele cum ca nu as fi secretara ei a mers la conducere si este posibil sa ma trezesc cu o decizie cum ca voi avea ca sarcina de serviciu si compartimentul lor. Ce as putea face in aceasta situatie . Pot fi si urmari mai grave daca refuz sa o ajut daca nu este respectuasa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 13 Iunie 2023
Puteti contesta in instanta acea decizie de stabilire de noi atributii ...

Art. 40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
...
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa la fisa postului cleopatra50 cleopatra50 Lucrez intr-un compartiment de urgenta ca registrator medical si superiorii ierarhici doresc sa imi traseze sarcini in plus printr-o anexa la fisa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca si a programului de munca Einsteinrom Einsteinrom Sunt angajat in reteaua sanitara de stat, in compartimentul Bloc Operator (mentiune regasita si pe fisa postului), pe functia de asistent medical principal. ... (vezi toată discuția)
Sarcini care nu se regasesc in fisa postului Monica0505 Monica0505 Buna ziua, lucrez in sistemul. sanitar in sectie de Pediatrie. Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez daca de la nivel managerial mi se dau sarcini care nu se ... (vezi toată discuția)