avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața, am și eu o întrebare la dvs, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața, am și eu o întrebare la dvs, dețin o casă de 30 ani care am cumpărat cu chitanță de mână ...

Bună dimineața am și eu o întrebare la dvs, dețin o casă de 30 ani care am cumpărat cu chitanță de mână, cum pot să devin proprietar? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 09:28, 14 Iunie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Trebuie să introduceți la instanță o acțiune în uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa cu chitanta de mana VASSY VASSY Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire. Sora mea locuieste cu soacra ei care a cumparat casa in care stau in anul 1975 cu o chitanta de mana si cu doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc să cumpăr o casă bătrâneasca împreună ... eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Doresc să cumpăr o casă bătrâneasca împreună cu o suprafață de teren. Pe casă și pe o bucată de pământ există cadastru, titlu de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa - chitanta de mana geo1948 geo1948 Buna seara, Vreau sa cumpar o casa, la care proprietarul are doar chitanta de mana, dar impozitele platite la zi. Va rog sa ma ajutati punctual cu niste ... (vezi toată discuția)