avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Gratuitate telefonie fixa - refugiat politic In baza ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Gratuitate telefonie fixa - refugiat politic In baza legii 189 ...

Gratuitate telefonie fixa - refugiat politic

In baza legii 189 din 2000, < refugiati politici >, socrul meu are dreptul in baza hotararii unei comisii de adoptare a drepturilor de la Casa judeteana de pensii la gratuitate la abonament telefonic. A beneficiat de acest drept in cadrul serviciului RomTelecom ulterior Telecom ,pana la acest moment.
In aceasta perioada Telecom a fost achizitionat de un alt operator de telefonie, care a transmis prin scrisoare renuntarea unilaterala in asigurarea serviciului telefonic pe post fix, ca urmare a unor motive tehnice , 'nu se mai doreste exploatarea retelei de cupru'.Nu au oferit o alta solutie , va rog punctul D-s. de vedere privind o posibila solutionare a problemei ce tine de pierderea acestui serviciu gratuit la care are dreptul.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriela-jupanschi , utilizator 23:44, 15 Iunie 2023
Dacă de la Casa județeană de pensii a primit gratuitatea, întrebați acolo. Mai multe detalii găsiți la un răspuns precedent pe forum:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratuitati legea 189/2000 codrean_a codrean_a Buna ziua, Recent, Telekom Romania a transmis beneficiarilor Legii 189/2000 (in cazul meu persecutat din motive politice de dictatura instaurată cu începere ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)