avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Am depus cererea pentru recuperarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Am depus cererea pentru recuperarea poliței de la ...

Bună ziua. Am depus cererea pentru recuperarea politiei de la euroins mi-au trimis cererea cu suma care mai trebuie sa o primesc și am trimis documentația mai departe la fga. Întrebarea mea este unde gasesc eu Numar cerere de plata. Pentru ca oricum am încercat sa îl scriu la status de cerere numărul nu e bine. Eventual sa trimit un email la euroins?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:17, 18 Iunie 2023
Trimiteti email si solicitati comunicare numar inregistrare solicitare returnare suma diferenta RCA
O să primiți o înștiințare pe email de la FGA, cu număr de înregistrare. Trebuie să vă înarmați cu multă răbdare, sunt peste 100.000 de dosare. Până vă vine rândul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot obtine de la fga plata despagubirilor neplatite de astra? lorenzo29 lorenzo29 Buna seara. As avea nevoie de un mic ajutor. In octombrie 2014 s-a terminat procesul pe care l-am avut in urma unui accident de circulatie,Societatea Astra a ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la euroins intr-un dosar incheiat acum 2 ani in favoarea mea keenox keenox Buna ziua! Am primit azi de la Euroins o notificare de plata in legatura cu un dosar RCA din noiembrie 2020, platit in ianuarie 2021. In acel dosar am fost ... (vezi toată discuția)