avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum pot obtine de la FGA plata despagubirilor ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum pot obtine de la FGA plata despagubirilor neplatite de ASTRA?

Buna seara. As avea nevoie de un mic ajutor.
In octombrie 2014 s-a terminat procesul pe care l-am avut in urma unui accident de circulatie,Societatea Astra a fost obligata la plata tuturor despagubirilor,In perioada aprilie-iunie 2015 prin executare silita Astra a platit suma datorata victimei accidentului.Dar a mai ramas o suma care trebuia platita spre un tert(spital) .executarea silita pentru aceasta suma s-a facut doar in luna septembrie sau octombrie 2015 cand Astra era deja in faliment ,in acest fel executarea a fost facuta doar pe mine. Intrebarea mea este ce pasi ar trebui sa urmez pentru a cere FGA sa plateasca datoriile celor de la Astra.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:22, 14 Noiembrie 2017
ar trebui sa mentionati de la inceput ca raspunsurile sunt contracost
Adunati toata documentatia pe care o detineti, si faceti o cerere catre FGA. Va puteti numi si un reprezentant (avocat) cu experienta in relatia cu fondul. Si intr-un caz si in altul, trebuie sa inarmati cu rabdare.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa locuinta credit ipotecar mariosidana mariosidana În anul 2007 am cumpărat prin credit imobiliar un apartament în valoare de 191.000 RON, pentru care am împrumutat de la Reiffaisen Bank suma de 150.000 ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Problema casco sau rca chucki21 chucki21 Buna ziua, Am o dubla problema sunt omul blindat de asigurari dar cu ambele am probleme. Am fost lovit de o masina ce are RCA la Astra iar eu am ... (vezi toată discuția)