avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal cu pfa.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal cu pfa.

Buna seara.
Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal printr-un contract de servicii cu șoferi care au PFA (cu atestat). sau numa prin angajare? Sunt unii care doresc sa lucreze part time cu mașina proprie și din câte știu nu este Ok angajare cu 2, 4 ore . In OUG 49/2019 specifica la art.1 litera e) conducător auto - titular, respectiv angajat al unui operator de transport alternativ. Dar dacă are PFA și colaborează direct cu aplicațiile, nu este același lucru ?
Ultima modificare: Joi, 15 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:53, 15 Iunie 2023
le-ati propus si ati fost refuzat? cu mare probabilitate cauzele sunt comerciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce platesc cu adevarat firmele partenere uber, bolt etc. setboll21 setboll21 Ce platesc cu adevarat firmele partenere glovo, uber, bolt etc ca eu sa fiu in legalitate? Spre exemplu daca vrei sa faci uber iti trebuie firma srl sau pfa ... (vezi toată discuția)
Colaborare între pfa și firmă de taxi Siriuss Siriuss Bună ziua. Vreau să fac un contract de colaborare între mine, cu PFA, cod CAEN activitate de taxi, și o firmă pentru care să fiu șofer pe mașina ... (vezi toată discuția)
Cadru legal bolt / uber? am tot cautat... AlexCost AlexCost Cadru Legal Bolt / Uber? Am tot cautat, am intrebat si la Anaf..dau toti din umeri si nu explica nimeni clar si concis urmatoarea situatie: Cum fac SRL-urile ... (vezi toată discuția)