avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru că acum ...

Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru că acum am toate detaliile dar nu înainte de a mulțumi răspunsului competent și profesional primit anterior. Cu ceva timp în urmă nepoata mea minoră a primit un mesaj explicit pe whatsapp de la un individ. Individul a șters mesajul dar ea a apucat să facă captură de imagine. Poate fratele meu (tatăl ei) merge la poliție cu asa ceva, iar individul poate păți ceva? Și a doua întrebare, în același context, am aflat că individul lucrează în străinătate, iar acum este în România, poate fi dat în urmărire la graniță pentru asa ceva?. Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:23, 16 Iunie 2023
Cam ciudat.
Acum câteva zile a fost pe forum o intrebare a unui user, care a trimis o poza indecenta unei minore, poza pe care a șters-o, fiind îngrijorat dacă fata nu cumva a făcut print screen și ce poate păți.
Ciudat este răspunsul dvs, dacă nu puteți trimite un răspuns competent, vă rog nu o faceți. Eu nu am pomenit de nici o poză dar în fine, este dreptul dvs să dați replici aiurea dacă vă plictisiți sau vă place bârfa, toate cele bune!

raluk0207 a scris:

Cam ciudat.
Acum câteva zile a fost pe forum o intrebare a unui user, care a trimis o poza indecenta unei minore, poza pe care a șters-o, fiind îngrijorat dacă fata nu cumva a făcut print screen și ce poate păți.


Ciudata e și reacția dvs. Îmi pare ca dvs sunteți și "individul" și prietenul lui care întreabă și părintele fetei.
Dar cum a ajuns nepoata sa discute explicit pe watsapp cu străinii? Cred ca "fratele dvs" ar trebui întâi sa se preocupe de ea și de ce face cu telefonul pe internet, decât sa urmărească internațional "indivizi".
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva ... Dandanutz 59 Dandanutz 59 Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva un text pe whatsapp cu conținut sexual la adresa ei. Individul a șters mesajul dar ea a ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent - santaj minora cu poze intime GabrielaTiboldi GabrielaTiboldi Cineva îmi tot trimite mesaje pe Whatsapp în care îmi spune că are poze cu mine dezbrăcată sau în ipostaze indecente si ma amenință că o să le ... (vezi toată discuția)