avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva ...

Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva un text pe whatsapp cu conținut sexual la adresa ei. Individul a șters mesajul dar ea a apucat să îl citească. M-a întrebat pe mine iar eu nu știu să îi răspund. Se poate duce la poliție și să îl reclame pe respectivul? Și dacă da, ce i se poate întâmpla respectivului? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:15, 30 Aprilie 2023
Pt o eventuala plângere minora trebuie sa meargă însoțită de unul dintre părinți.Cum se poate face dovada e greu de spus cât timp nu exista nici o proba în sensul celor afirmate captura ecran,redirecționarea mesajului primit etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru că acum ... Dandanutz 59 Dandanutz 59 Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru că acum am toate detaliile dar nu înainte de a mulțumi răspunsului competent și profesional primit ... (vezi toată discuția)
Cum pot autentifica capturi de ecran? Alex1010 Alex1010 Buna diimineata, Sotul mi-a sters de pe telefon mesajele pe care le-am primit de la alte persoane si pe care le foloseam ca probe de divort. Apucasem sa ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica buna ziua! am o situatie pe care vreau ... Boghie Boghie Consiliere psihologica Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai mearga ... (vezi toată discuția)