avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, O intrebare, va rog, perioada de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, O intrebare, va rog, perioada de concediu pentru redactarea ...

Buna ziua,
O intrebare, va rog, perioada de concediu pentru redactarea tezei
de doctorat, cele 6 luni, este luata in calcul pentru calculul concediului anual al profesorului?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: FlorinAdrian77 , utilizator 18:56, 15 Iunie 2023
Nu intra in calcul acea perioada, in sensul ca nu afecteaza durata.
Scuzati-ma, nu imi este foarte clar. Sa inteleg ca la calculul zilelor de concediu anual, cele 6 luni nu intra in calcul si zilele totale se calculeaza direct proportional cu lunile ramase si lucrate? De ex 6 sau cate luni au ramaa din anul școlar dupa ce s-a incheiat perioada de concediu?
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Nu intra in calcul acea perioada, in sensul ca nu afecteaza durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întoarcere din concediu doctorat Silvian Floarea Silvian Floarea Sunt profesor titular de liceu, cu vechime de 25 de ani. Am beneficiat de concediu pentru redactarea tezei de doctorat, fiind ultimul an la doctorat. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru redactarea tezei de doctorat Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Ma aflu in concediu pentru redactarea tezei de doctorat. Pe perioada concediului beneficiez de salariu? Mentionez ca lucrez in invatamantul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu daca sotul meu, profesor, are dreptul la banii de vacanta pentru anul 2013. Conditiile pentru care va intreb sunt urmatoarele: pana in 19 ... (vezi toată discuția)