avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In cazul optării: Dauna totala economica trebuie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In cazul optării: Dauna totala economica trebuie predat bunul ...

In cazul optării: Dauna totala economica trebuie predat bunul avariat firmei licitatoare asupra vehiculului accidentat?
Cel mai recent răspuns: profesor44 , utilizator 19:18, 15 Iunie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina! buna seara! niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. ... roxana_d24 roxana_d24 Buna seara! Niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. Masina a fost dusa la fier vechi de catre tipul cu platforma, am o factura fiscala (copie) cu ... (vezi toată discuția)
Dauna totala economica buna ziua mașina mea a fost evaluată ... Deluclau Deluclau Dauna totala economica Buna ziua Mașina mea a fost evaluată de asiguratorul vinovatului după accident la 19000 lei din care 15000 despăgubirea și ... (vezi toată discuția)
Dauna totala nedelcu laura nedelcu laura in 23.12.2018 am facut un accident de masina, in urma caruia cei de la [EDITAT] au considerat ca masina este dauna totala. si au scos-o la licitatie iar acum ... (vezi toată discuția)