avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere masina! Buna seara! Niste cunoscuti, au avut ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere masina! Buna seara! Niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. ...

Buna seara!
Niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. Masina a fost dusa la fier vechi de catre tipul cu platforma, am o factura fiscala (copie) cu numele celui care a dus masina unde e trecuta seria de sasiu a masinei avariate si o adeverinta de primire a masinei, tot de la fier vechi. Bineînțeles ca pt radiere nu e suficient, trebuie acel certificat de distrugere.
Se poate sa nu se mai olateasca impozit pe ea la primarie daca nu e radiată? Care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:22, 15 Decembrie 2021
Este necesar sa prezenyati document legal cu datele d eidentificare bun mobil care sa ateste ca acesta a fost predat la operator autorizat
In s[peta,aveti dreptul sa incheiati declaratie notariala pe proprie traspundere ca vehiculul nu mai exista faptic urmare evenimentului rutoer de la data X ,fiind predat la operator economic Y
In baza declaratiei notariale ,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto din 2008 todoran_flo todoran_flo Buna ziua, In 2008 am avut un accident auto masina pe care o conduceam a fost avariata complet si eu am stat o vreme prin spitale. Ulterior o ruda de-a ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere mașină, situație grea. Samir1234 Samir1234 Bună ziua! Ce trebuie facut ca sa radiez o masina in urmatoarea situatie? Tatal meu a decedat in urma cu 10 ani, iar masina noastra, care era pe numele lui, ... (vezi toată discuția)