avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere mașină, situație grea.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere mașină, situație grea.

Bună ziua! Ce trebuie facut ca sa radiez o masina in urmatoarea situatie?
Tatal meu a decedat in urma cu 10 ani, iar masina noastra, care era pe numele lui, a fost dusa la fier vechi (in timp ce el era in viata). Numerele de inmatriculare inca le avem, impozit pe ea inca platim, dar masina fizica nu o avem. Nu stiu daca s-a primit vreo adeverinta cand a fost data la fier vechi.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:06, 7 Decembrie 2022
Exista solutionare
Contactati birou notarial unde incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului cu datele de identificare X,care a fost predat la unitate preluare fier vechi in anul Y
In baza declaratiei notariale ,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala ,daca nu sunteti in evidenta cu debite,va dispune radierea vehiculului
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala autoturism. Eual Eual Din anul 2007 am dat ce a mai ramas dintr-un autoturim Trabant. celor care colectau fier vechi. pastrand numerele de inmatriculare si placutele de identificare ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta a unui autovehicul distrus cctm cctm Buna, Parintii mei au avut o Dacie 1310 pe care au dat-o in folosinta unor presupusi prieteni de familie dintr-un sat. Acesti asa zisi prieteni de familie, ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata cu proprietar decedat.. Eemanuel1998 Eemanuel1998 Buna ziua, Am o problema legata de o masina neradiata din evidenta celor de la taxe si impozite. Masina a fost data la fier vechi de tatal meu in urma cu ... (vezi toată discuția)