avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă sunt separat de mai mult de doi ani de fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă sunt separat de mai mult de doi ani de fosta soție, pot ...

Dacă sunt separat de mai mult de doi ani de fosta soție, pot invoca la divorț separarea ?
Da, puteti. Va asumati si vina la divort?
Da,dar trebuie făcută dovada separării dacă vreți sa invocați acest motiv,acte,martori..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters274581 ContSters274581 Daca cineva invoca motivul separarii in fapt pt a divorta (am inteles ca nu mai e nevoie si de alte motive) cum se face dovada separarii? Intreb fiindca sotii ... (vezi toată discuția)
Divort puimic puimic am facut implinit 3 ani de la separarea consensuala, conform legii italiene, acum la sfarsitul lui iulie avocatul meu in italia a depus actele pentru divort. ... (vezi toată discuția)
Divorț fără acord, fără minori, după separare mai lungă de doi ani: cum îl pot obține și de ce documente am nevoie? Mario7 Mario7 Buna ziua! Cat costa un divt fara acord cu minori , avand ca motiv separarea de mai mult de 2 ani eu traind in strainatate. Si ce documente am nevoie pentru ... (vezi toată discuția)