avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cat mai reprede.
sunt parata intr-un proces de divort si desi sunt de acord cu divortul si cu motivele din actiune totusi nu as vrea sa ma prezint in instanta. mentionez ca nu am copii din casatorie
in aceste conditii pot sa trimit o intampinare prin care imi exprim acordul si solicit judecarea in lipsa mea?
acest lucru ar putea lungi perioada in care se obtine divortul sau nu?
va rog raspuns rapid
Ca sa fie totul mai simplu (in conditiile in care sunteti de acord), va puteti prezenta la primul termen (care poate fi totodata si ultimul) solicitand pronuntarea unei hotarari de divort nemativata! In conditiile acestea se poate ocupa de dosar un aparator ales...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele neprezentarii la divort fara minori prmarinella prmarinella Daotita nenumaratelor neintelegeri si a neimplicarii sotului meu in viata familiara, dar mai ales datorita faptului ca nu m-a sustinut intr-un moment foarte ... (vezi toată discuția)
Spete Andra Maria Andra Maria Buna. Am incercat sa postez la \"Admitere 2011\" cateva spete de procedura civila, dar pur si simplu nu am fost bagata in seama. Singurul care a binevoit sa ... (vezi toată discuția)
Divort rezident italia oana _mihail oana _mihail Buna ziua. V-as ruga sa imi spuneti cum se poate proceda pentru ca o persoana , cetatean roman cu rezidenta in Italia sa deschida actiune de divort. Mentionez ... (vezi toată discuția)