avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua..ma confrunt cu o situatie destul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua..ma confrunt cu o situatie destul de interesanta...s-au ...

Buna ziua..ma confrunt cu o situatie destul de interesanta...s-au pierdut undeva pe drum doua decizii diferite ale procurorului,in doua dosare penale...am avocat angajat,dar .....el nu stie,nu vede,nu face.......intrebarea este cum il pot obliga,sau ce pot face impotriva avocatului?eu sunt mutat din romania...si am domiciliul procedural la cabinetul avocatului

Alte discuții în legătură

Un sup la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei romane ? dilema dilema Buna ziua, Doresc sa adresez urmatoarea intrebarea domnilor si doamnelor avocat de aici : Un SUP la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Controverse privind actul procedural al perchezitiei dansatorul992003 dansatorul992003 speta: Aspectul 1. perchezitia domiciliara dispusa intr-o cauza penala pendente, cu up inceputa impotriva unei alte persoane, decat cea perchezitionata, ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala Teodora1228 Teodora1228 Cat timp poate sa tina dosarul la diicot de cand te a facut inculpat. De an 1 este începută urmărirea penală, 6 luni de cand s a adus la cunostiinta ... (vezi toată discuția)