avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ocupa ...

Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ocupa cu recuperarea vechimii in campul muncii?Daca da,va rog o recomandare ! Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 19 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. In Forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

2. Nu aveti carnet de munca ?
Buna dimineata,am avut dar l-am pierdut.Am fost de la scanat sau cum ii spune dar la anul vreau sa imi depun dosarul de pensionare si stiu ca este obligatoriu si cartea de munca in original si copie.De accea incerc din timp sa aflu ce trebuie sa fac.Va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi frumoasa !
Carnetul dvs de munca dvs a fost scanat de către Casa de Pensii?
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept ... Andra Patrichi Andra Patrichi Buna ziua! Sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept internațional pentru lămurirea unor aspecte juridice. Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua, tuturor ! sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau ... asaftei asaftei Buna ziua, tuturor ! Sunt interesat sa gasesc un avocat cu sau fara cabinet de avocatura in judetul Constanta mediul rural ( Lazu, Agigea, Movilita, Topraisar, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa stiu daca exista avocati specializati in ... ipilt ipilt Buna ziua. As vrea sa stiu daca exista avocati specializati in calculul vechimii in munca si calculul pensiei? Multumesc. (vezi toată discuția)