Intentionez sa inchei cu o societate o forma de contract pentru realizarea unui studiu de piata. Urmeaza sa realizez acest studiu pe durata a 6 luni, iar la final sa "livrez" un proiect care sa includa informatii din piata, analize si recomandarile mele legate de oportunitatea de afaceri in domeniu.
Imi puteti spune care este cea mai potrivita forma de a concretiza in scris aceasta colaborare: conventie civila in care sa includ faptul ca este o cedare de proprietate intelectuala / drept de autor sau sa inchei un contract de cedare de drept de autor?
De asemenea, am rugamintea daca se poate sa ma ajutati si cu un model de conventie/contract in acest sens.
Convetie civila sau cesiune drepturi de autor - se platesc la fel! Nu puteti avea conventie civila in care sa cedati drepturi de autor! Acela este un contract de cesiune drepturi de autor. Gasiti mai multe modele in sectiunea documente utile. Oricum, ar trebui sa cereti sfatul unui consultant in drepturi de proprietate intelectuala. Succes!