avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Conventie civila drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Conventie civila drepturi de autor

Buna ziua,

Intentionez sa inchei cu o societate o forma de contract pentru realizarea unui studiu de piata. Urmeaza sa realizez acest studiu pe durata a 6 luni, iar la final sa "livrez" un proiect care sa includa informatii din piata, analize si recomandarile mele legate de oportunitatea de afaceri in domeniu.

Imi puteti spune care este cea mai potrivita forma de a concretiza in scris aceasta colaborare: conventie civila in care sa includ faptul ca este o cedare de proprietate intelectuala / drept de autor sau sa inchei un contract de cedare de drept de autor?

De asemenea, am rugamintea daca se poate sa ma ajutati si cu un model de conventie/contract in acest sens.

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 11:51, 19 Februarie 2010
Buna ziua,

Convetie civila sau cesiune drepturi de autor - se platesc la fel! Nu puteti avea conventie civila in care sa cedati drepturi de autor! Acela este un contract de cesiune drepturi de autor. Gasiti mai multe modele in sectiunea documente utile. Oricum, ar trebui sa cereti sfatul unui consultant in drepturi de proprietate intelectuala. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune exclusivã a drepturilor de autor - duratã ºi condiþii Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In momentul in care se cesioneaza exclusiv drepturile de autor si drepturile conexe lor pt o opera, pentru reproducere si difuzare, autorul mai ... (vezi toată discuția)
Plata redeventa administrator berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: societatea comerciala la care lucrez doreste sa plateasca administratorului o redeventa ... (vezi toată discuția)
Ctr drepturi de proprietate intelectuala andale andale Buna, am o singura intrebare de pus. Am un contract de drepturi de proprietate intelectuala la care retin impozit 10%, il platesc si il declar. Trebuie ... (vezi toată discuția)