gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna, e fix al zecelea subiect pe aceeasi tema, nepunand la socoteala toate cele sterse ca dublate. Va rog nu mai deschideti subiecte noi, continuati discutiile incepute apasand pe raspunde!
Tot deschideti subiecte noi, dsr nu ziceti vreti sa platiti sulta, nu vreti...vreti sa platiti impozitele sau nu vreti...etc, etc
V-am.mai zis, termenele de prescriptie pt sulte sunt de 3 qni si cele pt impozite de 5.
Mergeti la un avocat si cereti in instanta sa se constate ca s-a implinit termenul de prescriptie.
Mii de scuze. Sunt FFF supărată. Nu știu sa folosesc site, ul dvs. M,am judecat ptr,succesiune am dobândit un teren intravilan cu obligația la sulte. Trebuia specificat în HOTARIRE sa se vândă terenul, și sa dau sulta la valoarea de vânzare. Asa hotarisem verbal, cu ceilalți mostenitori. Acum ei au văzut suma mare din sulta, și o vor pe aceasta. A trecut perioada de apel. EU am mers pe încrederea lor. Nu au trecut 3 ani, sa vina prescripția. Pot eu sa ii dau în judecata, ca nu au respectat înțelegerea făcută.?? Cheltuielile de judecata le am plătit eu, impozitul la fel. VA mulțumesc.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuia sa fi cerut terenul daca nu aveati bani de sulte. Trebuia sa cereri sa se vanda. De altfel, daca tot voiati sa se vanda, puteati sa vindeti impreuna, nu mai ajungeati i instanta.
Acum, chiar nu mi se pare ca aveti ce face. Veti fi executata silit si daca ajungeti la asta, o sa ramaneti cu mai nimic.
Cautati intelegere sa va aștepte sa vindeti si sa dati sultele asa cum scrie in hotarare.
Partaj - sulta
conny19
in urma unui partaj, 90% din valoarea imobilului mi-a revenit mie, urmand sa-i platesc paratului 10% printr-o sulta. El fiind obligat la randul lui sa imi ... (vezi toată discuția)
Prescriere sulta
CarlaG
Buna ziua,
Am o decizie irevocabila in urma careia mi s-a atribiut intregul teren (pe care il aveam impreuna cu o ruda mai indepartata) cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Plata sultelor
ion luca c
In urma unei hotarari judecatorestidefinitive si irevocabile ,unul din trei mostenitori a fost obligat sa vanda suprafata de teren care a fost subiectul ... (vezi toată discuția)