avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare pt. referent - sef serviciu voluntar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare pt. referent - sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta

Sunt incadrat la o primarie de comuna pe postul de Referent-sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta, sunt angajat pe baza de contract, nu functionar public si nu sunt incadrat cu functie de conducere chiar daca sunt, conform titulaturii, seful unui serviciu. Poate cineva sa-mi spuna unde ma voi incadra dupa reincadrearea pe functie? Pot beneficia de anumite drepturi de conducere daca sunt sef de serviciu, sau intru in categoria de angajat contractual - referent, doar vechimea in munca poate fi un factor care influenteaza venitul ?!

Alte discuții în legătură

Sef svsu = functionar public? svsu svsu Sunt angajat de trei ani ca sef de serviciu voluntar pentru situatii de urgenta intr-o localitate din Romania. Conduc acest serviciu care are in componenta un ... (vezi toată discuția)
Sef svsu-statut,incadrare,salarizare primariaagapia primariaagapia Buna ziua.Unde se incadreaza aceasta meserie,conform noii grile de salarizare.De ce,avindu-se in vedere cerintele tot mai mari si importanta ce se acorda in ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)