avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce posibilitate are o persoana care a fost declarata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce posibilitate are o persoana care a fost declarata tata în ...

Ce posibilitate are o persoana care a fost declarata tata în urma unui proces de paternitate pe vremea când nu exista testarea ADN, sa redeschidă procesul?
Sa faceti un test ADN la o clinica privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru a face un test de paternitate este nevoie de ... Andrei Blaga Andrei Blaga Buna ziua. Pentru a face un test de paternitate este nevoie de acordul celuilalt părinte ? (vezi toată discuția)
(important!!!). bună ziua , am o intrebare mai ciudățică , tatăl meu a murit ... catanerika03 catanerika03 Bună ziua , am o intrebare mai ciudățică , tăl meu a murit acum 3 ani insa eu nu sunt recunoscuta de el, foarte multi oameni spun ca este adevarat ca el ... (vezi toată discuția)