avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , Prietenul meu a luat 2 ani și 4 luni cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , Prietenul meu a luat 2 ani și 4 luni cu suspendare ...

Buna seara ,
Prietenul meu a luat 2 ani și 4 luni cu suspendare pentru că a sustras o mașină în scop de folosință ..el nu s a prezentat la semnat decât o lună apoi nu s a mai dus deloc, Doamna procuror ia dat la sfârșitul lunii sa i se retragă suspendarea și să fie condamnat..întrebarea mea este: Ar putea cumva sa fie arestat la domiciliu?sau a făcut un lucru prea grav ?
Mulțumesc anticipat ,aștept raspuns
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 17:44, 19 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Masura arestului la domiciliu se ia inainte de pronuntarea unui condamnari. In cazul dv sanctiunea nerespectarii obligatiilor stabilite de instanta este anularea suspendarii si executarea pedepsei inchisorii in regim de detentie. Va executa pedeapsa in inchisoare .
acest răspuns util
Prietenului i se va revoca beneficiul suspendarii pedepsei sub supraveghere daca parchetul dovedeste faptul ca acesta a fost de rea-credinta si s-a sustras masurilor de supraveghere.
Am.inteles ca ii revoca suspendarea..intrebarea mea este daca ii poate da cu arest la.domiciul?
acest răspuns util
Vi s-a raspuns clar. Nu, nu se poate da. Va executa in regim de detentie.

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Masura arestului la domiciliu se ia inainte de pronuntarea unui condamnari. In cazul dv sanctiunea nerespectarii obligatiilor stabilite de instanta este anularea suspendarii si executarea pedepsei inchisorii in regim de detentie. Va executa pedeapsa in inchisoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa sa mă aștept? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna seara. Dupa o condamnare la 1 an si 4 luni cu suspendare, s-au intamplat 2 noi infractiuni, respectiv 2 dosare penale pentru coducere fara permis si ... (vezi toată discuția)