avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un baietel autist si tatal lui trimite foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un baietel autist si tatal lui trimite foarte putini bani ...

Am un baietel autist si tatal lui trimite foarte putini bani lunar in conditiile in care lucreaza pe un vas de croaziera. Exista o actiune pe rol de 3 ani pt majorarea pensiei alimentare...exista posibilitatea de a i se interzice parasirea tarii ? multumesc pt eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:57, 18 Iunie 2023
Nu exista aceasta posibilitate.
De ce dureaza atat?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
gi-jane2, moderator
In actiune am cerut si programul de vizita restrans ...si nu au dat de el absolut deloc...Ca sa verifice domiciliul , conditiile samd...
Noi am divortat la notar , am stabilit pensia la 400 de lei ...pe care o trimite lunar ...terapia baiataului ajunge lunar undeva la 2000 de lei...pe baiat nu l-a mai vazut de 1 an ....implineste 7 ani luna viitoare si raman si fara indemnizatia de crestere copil...
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terapie facea si cand ati divortat, de ce v-ati inteles pt doar 400 de lei?
Nu trebuia sa va legati de programul de vizita, oricum nu vine la copil deloc. Pt pensie, va puteti judeca si in lipsa.
Cereti pensie si pe calea ordonanței.
Cu vb buna nu ati reușit sa il faceti sa dea bani mai multi?
Nici o sansa nici cu vorba buna , nici altfel...datorita attudinii pe care o are fata de baiat , respectiv dezinteres total am castigat custodia baiatului....La momentul respectiv , cu 3 ani in urma vroia sa ia baiatul la el , el locuind la Ploesti dupa despartire , si noi in Constanta...am vrut sa evit ca el sa ramana singur cu baiatul ...sa zicem ca nu are foarte multa rabdare cu el...

Alte discuții în legătură

Penalitati executare silită minor Anton-Valerian Anton-Valerian Buna ziua! Sunt despărțit de soția mea de 6 luni. Avem 2 copii: băiatul de 5 ani locuiește la mine, iar fetita de 3 ani locuieste la ea. Soția mea ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor fara divort Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Sotul meu nu vrea sa divorteze de mine dar a spus ca a platit la judecatorie o taxa de 3000 de lei pentru vizitarea copiiilor!se poate? (vezi toată discuția)
Sunt in divorț cu copil. am hotărâre judecătorească pe calea ... stefanpopovici stefanpopovici Sunt in divorț cu copil. Am hotărâre judecătorească pe calea ordonanței preșidentiale (neatacată și am mers pe ea până acum). Pe fond instanta a ... (vezi toată discuția)