avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Care este baza legala pentru ca unui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Care este baza legala pentru ca unui functionar public ...

Buna ziua! Care este baza legala pentru ca unui functionar public din cadrul unui UAT de comuna sa i se poata acorda sporul de calculator de 15%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 27 Iunie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Hotarirea 569/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de
personal, mărimea concretă a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi condiţiile de acordare a acestuia
pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare ''Administraţie'' din administraţia publică locală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor bibliotecă Tessa99 Tessa99 Bună ziua Lucrez la bibliotecă și până acum nu am beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare. Vă rog să îmi spuneți dacă se mai acordă ... (vezi toată discuția)
Despre sporuri bulgarasul bulgarasul un casier din primarie poate sa ia un spor de toxicitate pentru ca umbla cu banii , daca da care este articolul de lege. (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua, sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav sunt angajată la primăria de unde locuiesc, am făcut cerere pentru acordarea ... (vezi toată discuția)