avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am facut o cerere de chemare in judecata si am primit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am facut o cerere de chemare in judecata si am primit un comunicat ...

Am facut o cerere de chemare in judecata si am primit un comunicat in urma cu 9 zile ca am de indeplinit unele obligatii altfel imi este anulata cererea. A mai ramas sa platesc 20 lei taxa de timbru doar ca azi cand am incercat sa fac acest lucru imi spune ca: Nu aveti sume de plata pe acest tip de venit. Comisionul este suportat integral de institutie. Intrebare ce pot face in situatia in care nu rezolv la timp problema? Pot cere o prelungire a celor 10 zile sau daca nu, voi putea trimite cererea de chemare in judecata din nou dupa ce rezolv cu taxa de timbru? Anularea asta a cererii este definitiva?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
utilizator16eu, utilizator
Cei 20 de lei va trebui sa-i achitati la CEC sau la poșta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenționalã: depunerea înscrisurilor, taxa de timbru și completarea cererii Cristiana01 Cristiana01 Buna ziua, Este prima data cand initiez o discutie pe un forum si o actiune in instanta, tocmai de aceea va rog sa manifestati rabdare si intelegere fata ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mihaelasasu mihaelasasu Buna seara. As vrea sa stiu daca s-a procedat corect in urmatoarea speta : am avut un termen de judecata ntr-un dosar in care sunt parte ( parat) in data ... (vezi toată discuția)