avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu descifrarea acestei ...

buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu descifrarea acestei fotografii? pe google translate îmi traduce fără sens, totusi, ce este art 170 alin 2 germania, iar acel owig 43

[ link extern ]

Ihr Zeichen, Ihre Nachricht vom Ermittlungsverfahren gegen Sie wegen Vergehens nach § 29 BIMG Sehr geehrter Herr, in dem oben genannten Verfahren habe ich mit Verfügung vom 10.02.2022 folgende Entschei dung getroffen: Das Ermittlungsverfahren wird gemäß § 170 Abs. 2 StPO eingestellt. Das Verfahren wird gemäß § 43 OWIG zur Verfolgung der Ordnungswidrigkeit(en) an die Verwal- tungsbehörde abgegeben. Aufgrund gesetzlicher Mitteilungspflichten wurde vorstehende Entscheidung an folgende(n) Emp- fänger mitgeteilt: -Landeshauptstadt München Kreisverwaltungsreferat -Landratsamt München-Führerscheinstelle- Mit freundlichen Grüßen gez. Kohlhuber
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
andreiiov, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:03, 19 Iunie 2023
adresati-va unui traducator autorizat: www.avocatnet.ro/Traducator-...
Consultati un avocat din Germania, dvs. stiti mai bine ce ati facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire animir animir Am primit o scrisoare din Germania in care mi se spune ca ancheta a fost ajustata in functie de § 170 alineatul 2 din Codul de procedură penală (german, zic ... (vezi toată discuția)
Cazier? / antecedente penale? folow_me_now folow_me_now In 2002 am stat 2 luni in Germania. Nu prea aveam bani si nu stiu de ce naiba am furat niste cercei de 10-20 euro!!! ( Si acum regret amarnic,dar nu pot da ... (vezi toată discuția)
Kaufen sie echt und gefälschten sie pass(dominictorrino@yahoo.com ) visum, führerschein, id-karten akuwiydzemolan akuwiydzemolan Kaufen Sie echt und gefälschten Sie Pass(dominictorrino@yahoo.com ) Visum, Führerschein, ID-Karten Unser Unternehmen verfügt über langjährige Erfahrung ... (vezi toată discuția)