avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire

Am primit o scrisoare din Germania in care mi se spune ca ancheta a fost ajustata in functie de § 170 alineatul 2 din Codul de procedură penală (german, zic eu).
Ce sa inteleg ? La mijloc este vorba de o amenda platita fara motiv. Se vor restitui banii sau ce trebuie facut.
va trimit textul primit in intregime:
"Herr..... das Ermittlungsverfahren gegen Sie habe ich gemäß § 170 Abs. 2 der Strafprozessordnung eingestellt."
Cel mai recent răspuns: animir , utilizator 20:53, 16 Septembrie 2013
nu cred ca va va raspunde cineva pe un site romanesc....scrieti si dvs pe unul similar nemtesc( daca o exista asa ceva)
Multumesc. Voi incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu descifrarea acestei ... andreiiov andreiiov buna ! ma poate ajuta cineva va rog frumos cu descifrarea acestei fotografii? pe google translate îmi traduce fără sens, totusi, ce este art 170 alin 2 ... (vezi toată discuția)
Cazier? / antecedente penale? folow_me_now folow_me_now In 2002 am stat 2 luni in Germania. Nu prea aveam bani si nu stiu de ce naiba am furat niste cercei de 10-20 euro!!! ( Si acum regret amarnic,dar nu pot da ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzata de furt in germania andreea76 andreea76 Am fost acuzata in Germania ca as fi furat o vopsea de par in valoare de 7 euro, si dupa 2 luni am primit o scrisoare in care mi se zicea ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)