avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... am fost acuzata de furt in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

am fost acuzata de furt in Germania

Am fost acuzata in Germania ca as fi furat o vopsea de par in valoare de 7 euro, si dupa 2 luni am primit o scrisoare in care mi se zicea ca trebuie sa platesc o amenda de 100 de euro, suma pe care nu am platit-o pt ca plecasem deja din germania. Iar acum familia la care am stat au primit o scrisoare in care ma instiinteaza ca trebuie sa fac inchisoare 10 zile. Credeti ca e posibil asa ceva? Eu in cateva zile vreau sa plec in Ungaria, e posibil sa ma opreasca in vama?
Incercati sa vorbiti cu un vocat din Germania.
Mari probleme cu inchisoarea de 10 zile nu ar trebui sa existe.
Nemtii nu se joaca daca nu platiti...
Daca veti intra in Germania veti avea probleme.

avocat Claudiu Lascoschi
PLteste amenda si nu iti face nimeni nimic- in ce land stai ? daca nu faci 10 zile si gata ...:P
TAIO REPEDE IN GERMANIA SI PLATESTE AMENDA SA NU APARI IN CALCULATORUL DE LA UNGURI CA SUNT RAI. 100 EURO O BAGATELA.
Ati platit amenda? Sau v-ati hotarit pt inchisoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! logodnicul meu a fost arestat în ungaria, inițial ... Marcu Loredana Marcu Loredana Bună ziua! Logodnicul meu a fost arestat în Ungaria, inițial dându-i arest preventiv pentru 72 de ore. Ce se poate face pentru a afla care este avocatul ... (vezi toată discuția)
Amenda germania mihaelageo98 mihaelageo98 BUNA ,am si eu o problema cine ma poate ajuta ,cand am fost in Germania si am cumparat o duba a luato cu numerele expirate ma oprit politia si ma pus acolo pe ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)