avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, de curând am experimentat niște probleme ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, de curând am experimentat niște probleme ce țin ...

Bună ziua, de curând am experimentat niște probleme ce țin de garanția unei motociclete, am semnalat 2 probleme: 1. Mi-a ars siguranță bordului 2. A aparut martorul check engine aprins(eroare pe sonda lambda).
Pana acum am 5 întrări în service,de fiecare data au specificat ca au rezolvat problemele, urmează și a 6, mi-au dat motocicleta înapoi specificând ca au dat comanda de senzor(in prezent se face o luna de cand am dat comanda).
În prezent am 2 luni și ambele probleme încă sunt prezente dar de fiecare data ma asigura ca le-au rezolvat(nu pot verifica imediat deoarece eroarea pe senzor este intermitenta iar siguranta de la bord se arde doar cand pe motocicleta ploua).Motocicleta este cumpărată anul trecut și încă este în garanție. Vreau sa întreb dacă în momentul acesta pot cere restituirea banilor sau înlocuirea motocicletei sau in ce conditii pot cere aceste lucruri?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
TnValentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:37, 22 Iunie 2023
Buna seara,
Cadrul legal: OUG 140/2021, art. 11, alin. (4).
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)