avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Erori de inregistrare in documentele contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Erori de inregistrare in documentele contabile

Buna ziua,

Am un SRL pe care vreau sa-l inchid, asa ca, am angajat o noua contabila care sa se ocupe de contabilitate si radiere a firmei.
In 2022, am schimbat denumirea firmei si astfel s-a schimbat si Nr de inregistrare, J ul.
Noua contabila a scris gresit in declaratia 100 si bilantul pe 2022, J-ul ( l-a preluat pe cel care a fost pt vechea denumire), iar denumirea noua a firmei a scris-o incomplet.
Dumneaei sustine ca acestea sunt erori neglijabile, fiindca ANAF recunoaste o firma doar dupa CUI.
Dar ANAF considera ca acestea sunt erori contabile, nu grave, insa trebuiesc corectate.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt a intelege cum este situatia, de fapt.

Multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2023
Aelissa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aelissa , utilizator 15:55, 19 Iunie 2023
Am hotarat sa o reclam la CECCAR fiindca refuza sa corecteze propriile erori, dar incearca sa ma taxeze in plus, in cazul in care chiar ar face corectarile necesare, fiindca pretinde ca munceste mai mult. Aviz interesatilor de servicii contabile ! Atentie la cei care vor sa va escrocheze, facand greseli intentionate, riscand astfel si sa platiti amenzi si sa ii platiti in plus tocmai pe cei care fac greselile !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea probleme la vreun control anaf? chiriac77 chiriac77 pot avea probleme la vreun control anaf???Mentionez ca pe certificatul de inregistrare a firmei este trecut codul caen cu activitatea pe care o prestam dar ... (vezi toată discuția)
Obligatii contabile la radierea firmei marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii contabile exista in cazul dizolvarii fara lichidare . Societatea are patrimoniu si datorii zero. In 28 ... (vezi toată discuția)
Bilant depus eronat la anaf se mai poate corecta? catrinoiu catrinoiu Din eroare am depus datele firmei A ( denumire, adresa , date) pe codul fiscal al firmei B . Cum pot depune bilantul pentru firma B , cel corect , astfel incat ... (vezi toată discuția)