avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate platitoare TVA din Romania executa lucrări ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate platitoare TVA din Romania executa lucrări în Germania

O societate platitoare de TVA din Romania cu zece angajati executa lucrari de constructii legate de un imobil in Germania catre o societate stabilita si inregistrata in scop de TVA in Germania.
Ce obligatii de inregistrare si declarare are societatea fata de autoritatile din Romania si din Germania din p.d.v al inregistrarii in scop de TVA si al impozitului pe venitul obtinut din Germania, unde se plateste TVA, cine este persoana obligata la plata taxei, cum va fi intocmita factura (cu TVA sau fara TVA) si ce obligatii are societatea si fata de salariati care vor lucra o perioada de timp pe teritoriul statului German?
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de lucrari instalatii electrice prin contingent germania Lucrarile se fac de catre o PJ impozabila din Romania cu cod fiscal valid de TVA catre PJ Germana impozabila cu cod valid de Tva . Lucrarile se fac in baza ... (vezi toată discuția)
Platesc sau nu tva- rog un raspuns urgent!!! (trebuie sa stiu pana maine) BODNARASN BODNARASN Buna ziua, V-as ruga un sfat sau o parere pentru urmatoarea situatie: O societate nou infiintata a achizitionat un teren pe care un constructor a ridicat o ... (vezi toată discuția)
O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)