avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Se zpune că omul cît trăiește în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Se zpune că omul cît trăiește în viața, învață.etc.Stiu ...

Bună ziua !
Se zpune că omul cît trăiește în viața, învață.etc.Stiu că eu am o banală problemă dar ca să fiu eu împăcat ..întreb !
Am o vacă și mi-a avortat,am fost convins că o voi tine degeaba de acuma încolo.Am dat zvon că ași vinde-,o și samsari au apărut . Într-un final am acceptat bani ultimului venit.A rămas că să vină să o ia să o ducă la abator.Vaca este fatata de 1 an.Am chemat doctorul să o inseminteze și a avortat la nici o lună.Astazi trebuia să vină cumpărătorul să o ia .Aseară am contactat veterinarul care a insemintat-o și în urma discuției cu el a fost că ar mai trebuii incercatcam de două ori însămânțarea artificială și dacă și în ambele cazuri avortează atunci ar putea fi dusă la abator.Aseara am contactat cumpărătorul și i-am comunicat că îi voi înapoia banii.Precizez că nu am făcut nici un înscris, fără martori străini,eram eu și soția.A început intimidările că îmi face .. că îmi drege.Ca el a avut programare la abator și se vede nevoit să ducă o altă vacă cu vițel in ea și eu voi plătii toot.
Eu i-am comunicat clar că ași mai incerca să o salvez că eu am crescut-o și e ok.Dupa părerea d,-voastra ce mi-ar putea face?
Mulțumesc că ați citit pină aici ,!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într-un final am acceptat bani ultimului venit.A rămas că să vină să o ia să o ducă la abator.

in general ar trebui sa stiti ca vorba ar trebui sa fie vb si intelegerea, intelegere.

Dupa părerea d,-voastra ce mi-ar putea face?

nu prea multe, ar putea sa dea in judecata, sa dovedeasca ca i-ati cauzat un prejudiciu... complicat, nu cred ca o va face.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma îndoiesc ca samsarul de vaci va da.in judecata pt un prejudiciu greu de dovedit ,un proces durează și costa ...Puteti sa -i
dati banii si un litru de țuică daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vandut si neînregistrat Rrs Rrs Buna ziua, Am si eu o problema. La sfarsitul lui 2014, am vândut un autoturism. Acum, în 2016, am primit o amendă contravenţională de la CNADNR pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoate la art. 180 c.p. giv giv Intrebare referitoate la art. 180 C.P. Buna ziua stimati colegi! Am sa va cer sfatul intr-o problema referitoare la o plangere pentru lovire. Mama mea ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)