avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Acum 31 de ani, tatal meu s-a căsătorit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Acum 31 de ani, tatal meu s-a căsătorit cu mama ...

Buna ziua. Acum 31 de ani, tatal meu s-a căsătorit cu mama mea. El avand la momentul acela un apartament într-un oras. Dupa nunta, a întrebat-o pe mama mea unde sa se stabilească: la apartament in oras sau la tara, in casa parinteasca a lui. Mama a zis ca la tara, ca e mai aproape de parintii ei si tot asa. Dupa acea perioadă, apartamentul a ajuns la sora tatălui meu, ea avand 2 copii si fiind divortata. Intre timp, parintii mei au avut 2 copii, pe mine si pe fratele meu. In perioada scolii, noi am stat la internat sau am facut naveta in oras, fiindu-le destul de greu alor mei cu banii. Întrebarea ar fi: cum putem afla ce s-a întâmplat cu acel apartament, deoarece tatal meu nu vrea sa ne spuna nimic al cui a fost de la început, cum a fost achiziționat sau cum l-a dat surorii ei. Eu si fratele meu am avea vreo șansă cu ajutorul unui avocat sa ne fie atribuit si sa atacăm vreun act in judecată daca acel apartament a fost al tatălui nostru? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Mostenire V.Elena V.Elena Dupa decesul tatalui acum 25 ani au ramas prin succesiune doua surori si un frate care au solicitat mostenire.Eu am renuntat la partea mea.Acum 3ani a decedat ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora mai mare. Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)
Teren din dezbatere succesorala Monyka01 Monyka01 Buna ziua ! Tatal meu e decedat din 1989. Pe scurt: mama mi-a vandut un teren intr-un sat. Acolo urma sa dea alt teren mai mare, sa-l imparta in doua celor 2 ... (vezi toată discuția)