avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestari servicii de constructii case
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestari servicii de constructii case

Am X SRL, care are un teren intravilan costruibil si a cumparat toate materialele necesare construirii unei case spre vanzare. X SRL face cu Y SRL (firma de constructie ) ,un contract pentru constructia casei ,cu toate materialele cumparate de X SRL.. Intrebarea mea: Cand Y SRL ( manopera) face factura , cum procedeaza?? Trebuie sa faca factura in baza la ....... ??? Trebuie Deviz de lucrari ,cu manopera si matetialele mele ???? sau Trebuie Deviz de lucrari ,numai cu manopera??? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Credit constructia program prima casa sgeorgescu81 sgeorgescu81 Buna seara, De curand am achizitionat un teren intravilan construibil prin contract de vanzare-cumparare, teren pe care vanzatorul l-a primit prin act de ... (vezi toată discuția)
Srl x in colaborare cu srl y MariusValentin MariusValentin Am urmatoarea nelamurire , prin ce forma legala poate un Srl X sa colaboreze cu un Srl Y la construirea unei case De exemplu Srl X face un contract de ... (vezi toată discuția)
Decontare amenajari interioare sediu social adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt actionar al unei societati comerciale care are sediul social la locuinta mea, in baza unui contract de comodat. Separat, societatea detine un punct de ... (vezi toată discuția)