avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața! As dori să știu dacă la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața! As dori să știu dacă la reîntoarcerea din ...

Bună dimineața! As dori să știu dacă la reîntoarcerea din Germania, după 7 ani de muncă acolo, pot beneficia de prima de instalare, conform Legii 76/2002. Menționez că domiciliul meu anterior plecării în Germania a fost în Craiova, iar acum este în municipiul Brașov. În caz afirmativ, vă rog să îmi spuneți unde trebuie să mă adresez și, eventual cu ce acte. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 20 Iunie 2023
Va adresati la AJOFM Brașov ..atentie: trebuie sa va încadrați în muncă în localitatea de domiciliu/reședință sau în localitățile învecinate acesteia, iar localitatea respectivă se află în una dintre zonele prevăzute în Planul național de mobilitate.

Le găsiți aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc prima de instalare? Valentin64 Valentin64 Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sotul meu s-a intors din anglia, cum procedam pentru ... Saradani Saradani Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum procedam pentru prima de instalare? (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea nevoie de mai multe detalii privind legea ... Alex_alin Alex_alin Bună ziua As avea nevoie de mai multe detalii privind legea 76/2002 cu privire la prima de instalare. Eu și soțul ne am reîntors în România după ce am ... (vezi toată discuția)