avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală prin poștă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală prin poștă

Buna ziua,
Ma puteți ajuta, va rog din suflet, cu un model de plângere?
As vrea sa fac o plângere si sa o trimit prin posta politiei, dar nu știu cum sa fac acea plângere, cum sa încep, ce sa scriu.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:50, 20 Iunie 2023
Pentru a putea sa va ajutam concret este necesar sa furnizati date relevante despre speta
Daca nu stapaniti procedura pentru ca autoritatile sa fie corect si complet informate ,este de preferat sa contactati persoana specializata care dupa analiza spetei sa va redacteze plangerea
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie la executare andrei08 andrei08 Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie inpotriva unei decizi de executare silita de FISC,multumesc (vezi toată discuția)
Model plangere la judecatorie radiere auto Rauscamelia Rauscamelia Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de plangere pentru radiere auto in instanta? 1. Este un model tipizat sau trebuie sa fac eu de mana plangerea 2.Unde ... (vezi toată discuția)
Amenda rca primita, inmatriculare suspendata, masina vanduta de 1 an Johnx91 Johnx91 Salut, în decembrie 2022 am vandut o masina , am făcut contract de vânzare cumpărare, am scos-o de la impozit și I am înmânat proprietarului cele 3 ... (vezi toată discuția)