avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozit retroactiv necomunicat majorat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozit retroactiv necomunicat majorat

Buna ziua, am un apartament in sectorul 1 la care pe o perioada de timp, adica de pe 08.11.2017 pana la 16.112018, a fost Punct de lucru. In iunie anul acesta 2023 imi apare de plata la impozit suma de 1943 Ramasita si 1167,48 Majorari ca urmare a faptului ca am schimbat destinatia apartamentului din locuinta in comercial.
Intrebarea mea este daca eu am fost tot timpul cu impozitele achitate, daca nu am fost informat de existenta acestui impozit de ce mi se percep majorari, este legal? Acesta fiind un impozit despre care am aflat acum.
Va multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
Buna ziua! DITL Sector 1 trebuie sa va comunice decizia de impunere fara acest document nu puteti discuta deoarece toate cele semnalate de dumneavoastra decurg din decizia de impunere. Recomandarea mea este sa apelati de urgenta la un avocat deoarece sunt termene in care daca nu actionati impotriva deciziei de impunere va trebui sa achitati sumele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii virati la alt sector ocristina ocristina in iunie sediul social al societatii s-a schimbat din sectorul 6 in sectorul 1.S-au parcurs toti pasii legali , pana la emiterea deciziei de mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire si teren sediu social srgstancu srgstancu Buna Seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie; - am sediul social al unui SRL ( obiect de activitate consultanta in management fara activitate) pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubrizare sector 4 anna111 anna111 Am fost ieri la Taxe si Impozite sector 4 sa achit taxa de salubrizare, unde din 3 inspectori, nici unul nu a stiut sa interpreteeze urmatorul paragraf din HCL ... (vezi toată discuția)