avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fals în declarații
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fals în declarații

Buna ziua, Am cumpărat o garsoniera și în contractul din 2022 scrie că este " racordata la utilități".Contractele s-au încheiat în martie 2022, avizele Enel de racordare au ieșit cu data de iulie 2022 la etajele 1 și 2, iar la etajele 3 și 4 nu le-a predat nici astăzi.... Hidroelectrica refuza să încheie contract fără aviz, doar Enel și Engie accepta..Am trimis și garda de mediu, DSV și au spus că indicatorii fizico chimici de la apa nu sunt normali și au trimis la alta comisie....Pot considera că dezvoltatorul a făcut fals în declarații în formă continuată pentru că avizele Enel au ieșit ulterior încheierii contractului de vânzare cumpărare la etaj 1 și 2, etajele 3 și 4 nu le-au primit nici astăzi și să sa ii cer despăgubiri că nu mă pot lega la Hidroelectrica?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:44, 21 Iunie 2023
Pot considera că dezvoltatorul a făcut fals în declarații în formă continuată

Numai procurorul detine autoritaea si competenta sa verifice documentele sa coroboreze cu alte elemente pentru ca in final sa dispuna incadrarea faptei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie in numele altei autoritati contractante ibitza78 ibitza78 Ce presupune in plus sau ce este iesit din tipar in cazul unei proceduri de atribuire in numele altei autoritati contractante? In Fisa de date se va bifa DA ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Cum te lupti cu abuzurile enel? Cristianl05 Cristianl05 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista sanse de reusita pentru un proces contra Enel bazat pe situatia urmatoare pentru care prezint cateva detalii. O ... (vezi toată discuția)