avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua, Mă puteți ajuta sa aflu ce s-a intamplat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua, Mă puteți ajuta sa aflu ce s-a intamplat cu arhiva ...

Buna Ziua,
Mă puteți ajuta sa aflu ce s-a intamplat cu { IRTA Autobza 3 GH.Gh. Dej } astăzi orașul Onești Jud. Bacau ? Doresc să-mi adun anii de vechime în vederea pensionarii. Am fost sfatuit sa merg la
Registrul Comerțului unde respectivă persoana nu a știut sau nu a avut amabilitatea de a mă ajuta ?!
Deasemeni la Arhivele Teritoriale ale jud.Bacău nu am avut succes.
Apreciez mult faptul dacă mă ve-ti putea pune pe o direcție dreapta.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2023
Alex De, utilizator

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)