avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna,am 2 joburi, cel de al doilea 4 ore, pana acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna,am 2 joburi, cel de al doilea 4 ore, pana acum cateva zile ...

Buna,am 2 joburi,cel de al doilea 4 ore,pana acu cateva zile aveam brut 3000 acu din 01.05 am primit un act aditional cu micsorare la 2550 si ceva sporuri la net,fara bonuri de masa,cica nu se dau la jobul doi,ce parere aveti de micsorare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:58, 21 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corecta micșorarea, intrucat salariul minim brut este de 1500 lei.

Tichete de masa se dau numai de către angajatorul la care aveți funcția de baza.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent ... Antonia Alexandra Antonia Alexandra Bună ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent lucrez la o firma care de luna viitoare îmi va aduce sa semnez mărirea de salariu minim ... (vezi toată discuția)
Forme plata salar minim Vulturudac Vulturudac Buna ziua,daca angajatorul imi plateste salariul pt orele lucrate,sub forma de bani si bonuri masa, e legal?eu stiam ca bonurile sunt un plus la salar,nu fac ... (vezi toată discuția)