avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pentru o persoana cadru didactic cu dubla specializare ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pentru o persoana cadru didactic cu dubla specializare care a ...

Pentru o persoana cadru didactic cu dubla specializare care a absolvit Facultatea de Litere cu specializarea de Lb. Romana si o limba straina este o problema ca examenul de definitivat sa fie dat pe Lb. Romana si promovat, dar persoana respectiva sa ocupe un post de titular pe o materie de limba straina din specializarea absolvita in cadrul facultatii? Exista o lege care sa reglementeze o astfel de situatie?

Alte discuții în legătură

Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o întrebare. am absolvit facultatea in ... Magnus Carlsen Magnus Carlsen Bună ziua, am și eu o întrebare. Am absolvit facultatea in străinătate, Având și doctoratul , am susținut examenul de titularizare în 2011. Am ... (vezi toată discuția)