avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Băiatul meu a achiziționat o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Băiatul meu a achiziționat o mașină din Germania. ...

Bună ziua! Băiatul meu a achiziționat o mașină din Germania. Vreau să o trec pe numele meu când îi fac prima înmatriculare. Este nevoie de contract de vânzare-cumpărare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:55, 23 Iunie 2023
Daca vehiculul a fost adus din Germania cu documente intocmite pe numele fiului dv ,pentru a materializa interesul dv de inmatricualre vehicul pe numele dv este necesar ca fiul dv initial sa parcurga procedura de notare pe rol fiscal si inmatriculare auto si ulterior sa va tranzactioneze dreptul de proprietate asupra auto prin donatie sau contract de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o masina din germania de la fratele meu, ... Playfun Playfun Buna ziua, am primit o masina din Germania de la fratele meu, dar nu am contract de vânzare cumpărare sau donatie, am doar actele masinii pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)