avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am primit o masina din Germania de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am primit o masina din Germania de la fratele meu, ...

Buna ziua, am primit o masina din Germania de la fratele meu, dar nu am contract de vânzare cumpărare sau donatie, am doar actele masinii pe care vreau sa o inscriu in România. Se poate face cumva? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:29, 15 August 2022
Pe numele fratelui daca aveti procura (si daca vrea, bineinteles).
[ link extern ]
Mulțumesc frumos!

latka a scris:

Pe numele fratelui daca aveti procura (si daca vrea, bineinteles).
[ link extern ]

Sunt aspecte distincte
Daca intentionati sa deveniti proprietarul bunului mobil,automat trebuie sa detineti documente legale in baza carora sa notati auto pe rolul dv fiscal
Dupa ce deveniti proprietarul vehiculului puteti parcurge procedura de inmatriculare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mașină Marcu Cosmin Marcu Cosmin Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! băiatul meu a achiziționat o mașină din germania. ... Ioan P Ioan P Bună ziua! Băiatul meu a achiziționat o mașină din Germania. Vreau să o trec pe numele meu când îi fac prima înmatriculare. Este nevoie de contract ... (vezi toată discuția)
Impozit auto GraurA GraurA Buna ziua, Am cumparat o masina inmatriculata in RO in urma cu 5 ani si pana in prezent nu am trecut-o pe mine si nu am platit impozit auto pe ea. 1. ... (vezi toată discuția)