avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o mașină
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o mașină

Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul mașini și a zis că o caută de 5 ani am luat legătura cu cel de-al treilea proprietar și am făcut un act de înstrăinare dobîndire si nu mi-a dat fiscal nu e trecuta pe numele meu.vreau so vînd dar nu prea o ia nimeni vreau so dau la dezmembrări cum pot so radiez ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 8 Septembrie 2018
Atat timp cat dv ati preluat un vehicul fara parcurgerea etapelor si procedurii legale ,dv nu figurati in documentele auto drept proprietarul acestuia
Nu ati notat pe rolul dv fiscal nu puteti nici dv la randul dv sa parcurgeti procedura de instrainare deoarece nu detineti calitatea de proprietar,nu puteti prezenta certificat fiscal si fisa de radiere
Problema este ca nici vanzatorul nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal,deoarece si acesta cu scopul legitim de a stopa obligatii la buget a radiat auto din evidenta fiscala
cum pot so radiez

Legal daca dv ati intrat in posesia vehiculului fara parcurgerea procedurii legale fara a detine certificat fiscal,nu aveati cum sa notati pe rolul dv fiscal vehiculul
Daca nu aveti notat pe rol fiscal vehiculul,nu aveti ce sa radiati din evidenta fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)