avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am făcut la tribunal București o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am făcut la tribunal București o reabilitare judecătorească ...

Buna ziua! Am făcut la tribunal București o reabilitare judecătorească care mi a fost admisă.am primit minuta acasă,ce trebuie sa fac următori pași pentru a beneficia de reabilitare,mă refer la cazier?îl pot scoate este curat?
Dupa ce ramane definitiva, instanta face comunicarile catre politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare judecatoreasca admisa - termen obtinere cazier MBH MBH Buna seara. In cat timp de la darea sentintei favorabile in cazul reabilitarii se poate elibera un cazier curat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca,procedura tergiversata nejustificat alexflorin1 alexflorin1 buna ziua...pe scurt,si fara a folosi the shift key...:\\">in data de 27.12.2012. obtin o pronuntare la tribunalul bucuresti care suna asa...\'instanta admite ... (vezi toată discuția)
Constatarea intervenirii reabilitarii de drept prin hotarare- ce urmeaza? contan86 contan86 imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit cat despre problema mea este ... (vezi toată discuția)