avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant. Sunt proprietarul unui apartament si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant. Sunt proprietarul unui apartament si vreau sa ...

Viza de flotant. Sunt proprietarul unui apartament si vreau sa stea acolo ca flotant un baiat care se va casatori cu fata mea.Cum pot sa fac aceasta avand in vedere ca eu sunt bolnav si nu pot sa ma deplasez la sediul seviciului comunitar.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 15:21, 29 Iunie 2023
Din cate cunosc... puteti chema un notar acasa si da o declaratie in acest sens, cu ea merge la serviciul comunirat si primeste viza.

Contactati un notar, doi... si vedeti ce spun...
Puteti incheia procura notariala in favoarea respectivei persoane
Procedura de realizare procura se poate desfasura de catre tert care sa solicite unui birou notarial asigurarea deplasarii la domiciliul persoanei care nu se poate deplasa in vederea incheierii procurii-cu costuri suplimentare aferente deplasarii la domiciliul dv
Succes !
In situatia in care proprietarul imobilului este persoana nedeplasabila, consimtamantul va putea fi exprimat în fața polițistului de proximitate sau a unui notar public.
Polițistul de proximitate aparține secției de poliție căreia îi este arondată strada pe care se afla imobilul.
Formularul necesar pentru exprimarea acordului în fața polițistului de proximitate este Anexa 12, care trebuie imprimat și prezentat acestuia în momentul solicitării.
In momentul efectuării solicitării către lucrătorii secției de poliție, trebuie să prezentați o dovadă scrisă, eliberată de medicul de familie sau un medic specialist, care să ateste faptul că proprietarul imobilului este persoană nedeplasabilă.
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de viza de flotant pe adresa mamei mele unde locuiesc ... Biliana24razvan Biliana24razvan Am nevoie de viza de flotant pe adresa mamei mele unde locuiesc momentan ,dar ea nu este deplasabila. Cum pot să obțin viza de flotant in acest caz? (vezi toată discuția)
Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire ... margaandreea margaandreea Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire pentru fiica mea ca să fie valabil ca sa facă carte de identitate expirat la adresa mea ... (vezi toată discuția)
Cum pot depune acte reinnoire c.i. fara proprietar prezent fizic? mlcmlc mlcmlc Salutare, C.I.-ul imi expira in curand iar domiciliul este intr-un imobil al carui proprietar este parintele meu. Pentru reinnoirea cartii de identitate ... (vezi toată discuția)