avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire ...

Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire pentru fiica mea ca să fie valabil ca sa facă carte de identitate expirat la adresa mea ,fiind eu nu sunt deplasabil. Menționezi ca fiica mea sta la mine cu familia are carte de indetitate pe adresa mea.Asi vrea o imputernicire(procura) ca fiica mea sa poate reprezentata peste tot.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:44, 26 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va puteti deplasa pentru exprimarea acordului in vederea emiterii actului e identitate, declarația se poate da in fata politistului de proximitate . Cu o adeverință medicală că sunteți persoana nedeplasabilă, fiica dvs. să mearga la secția de poliție și sa solicite deplasarea polițistului de proximitate la locuinta dvs. Apoi, cu formularul completat și actele casei în original, și celelalte documente necesare, va merge la evidența persoanei .
De asemenea, puteți chema un notar acasă, pentru a da o declarație de consimțământ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant. sunt proprietarul unui apartament si vreau sa ... genarul genarul Viza de flotant. Sunt proprietarul unui apartament si vreau sa stea acolo ca flotant un baiat care se va casatori cu fata mea.Cum pot sa fac aceasta avand in ... (vezi toată discuția)
Buletin aureliaurelia aureliaurelia Buna ziua, Daca in contractul casei este trecut doar sotul si casa este dobandita in timpul casatoriei se poate schimba buletinul fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Cum pot depune acte reinnoire c.i. fara proprietar prezent fizic? mlcmlc mlcmlc Salutare, C.I.-ul imi expira in curand iar domiciliul este intr-un imobil al carui proprietar este parintele meu. Pentru reinnoirea cartii de identitate ... (vezi toată discuția)