avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, certificat de mostenitor, dupa eliberarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, certificat de mostenitor, dupa eliberarea lui unde ...

Buna ziua, certificat de mostenitor, dupa eliberarea lui unde se in registreaza ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:26, 23 Iunie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Primarie, la Taxe și Impozite, la Registrul Agricol (dacă ați moștenit terenuri), la furnizorii de utilități (dacă doriți schimbarea contractelor pe numele dvs) si la Cartea funciara (dacă aveți documentație cadastrala, iar acest serviciu vi-l face notarul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala refacuta necesara pentru plata impozitului? Caramela80 Caramela80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am mostenit printre altele si o bucata de teren intravilan care a fost folosit pana acum ca gradina. Dupa primirea ... (vezi toată discuția)