avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de locatari ...

Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de locatari și nici primăria nu iau masuri in cazul in care un vecin de la parter mia inundat apartamentul cu fum (prin horn)?
Au trecut doi ani de la întâmplare.
Proprietarul nu vrea să mă despăgubească pe cale amiabila.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 24 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta prezentata de dv asociatia de proprietari si primaria nu au responsabilitate deoarece in fapt este litigiu intre 2 locatari generat de neasigurarea starii tehnice a instalatiilor individuale
Daca propietarul vinovat nu intelege sa solutionez,aveti dreptul legal sa va ridicati cu pretentii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie- cauză: conductă comuna termoficare Irina B. Irina B. Buna ziua! În urma instalării unei CT, conductei de termoficare comună (cea verticala ce trece prin fiecare apartament) i-a fost pus un dop deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Caz de inundație vecini: cum se procedează când nu toți proprietarii de deasupra celui afectat permit să se verifice locul defecțiunii? Salcau loredana Salcau loredana Pe cine sa chemi în judecata in cazul unei inundații cu pereți stricați, uzi , tencuiala picata, si mobila umflată . Asociația a emis proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui episod in care am fost inundat de vecinul ... Fedaykin Fedaykin Buna ziua, In urma unui episod in care am fost inundat de vecinul de deasupra, acesta refuza sa-si asume raspunderea si sa plateasca reparatiile desi am ... (vezi toată discuția)