avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Imi puteti va rog sa imi dati un sfat? Eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Imi puteti va rog sa imi dati un sfat? Eu am divortat ...

Buna ziua.Imi puteti va rog sa imi dati un sfat? Eu am divortat acum.8 ani,am avut un partaj in urma caruia am castigat 400 mil si mobila.Am.lasat mobila la fostul sot si s a hotarat o poprire de 430 Ron.Am primit o perioada de un an si dupa aceea nu a mai platit nimic.Am deschis un proces si s a descoperit ca lucreza fara carte de munca si nu poate sa il oblige sa imi.plateasca in continuare. Va rog sa imi spuneti ce se poate face? Va multumesc.
In cazul dvs executarea putea fi si imobiliara. Exista un imobil sau ce ati partajat?
Problema e cu termenul de prescriptie, de cand nu s-a mai întâmplat nimic in dosar?
Buna ziua.Un impbil partajul a fost deschis in 2017.
Important e cand s-a încheiat si cand s-a facut ultima plata si ce ati mai facut de atunci.
Ultima plata s a facut in iulie anul trecut,executorul a trimis scrisori firmei la care lucra dar nu au rasp.Ulterior am deschis proces iar avacata a spus ca nu poate face nimic pa ca nu figureaza la Anaf ca lucreaza.Dintr o sursa am aflat ca lucreaza in acelasi loc dar probsbil fara carte de munca.Multumesc.
Faceti cerere la executor sa ii trimita somatie imobiliara. Daca nu are venituri, sa ii execute casa.
Pt ce ati deschis proces.

Alte discuții în legătură

Pot adjudeca fara licitatie in aceasta situatie ? ContSters382135 ContSters382135 Am de executat suma de 45.795 lei . Zilele urmatoare se va face evaluarea in vederea vinzarii la licitatie a imobilului . In cazul in care valoarea va fi egala ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu achitat partial. cum procedez? Irina S. Irina S. Am un contract de imprumut garantat cu ipoteca imobiliara . Pana la data scadenta imprumutatul mi-a achitat doar jumatate din suma. Pentru cealalta ... (vezi toată discuția)
Solicitare de preluare a unui imobil mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Intr-un proces de partaj, instanta a hotarat ca sotul sa plateasca sulta compensatorie celuilalt. Acesta insa, nu a reusit sa vanda casa ... (vezi toată discuția)